چگونه وقت سفارت اسپانیا بگیریم؟

۲۳ آبان ۱۳۹۶ تفریحی

متقاضیان سفر به اسپانیا باید ویزای شنگن را تهیه کنند. برای اینکار باید به سفارت اسپانیا در تهران مراجعه کنند و مراحل اداری آن را انجام دهند.

اسپانیا کشوری زیبا، جذاب و فوق‌العاده برای گذراندن
تعطیلات است. این کشور جزء مقاصد اول گردشگری مردم جهان به شمار می‌رود و سالانه
میزبان ۷۵ میلیون گردشگر خارجی است. ایرانیان زیادی نیز اسپانیا را به عنوان مقصدی
برای تفریح، کار و ادامه تحصیل خود انتخاب می‌کنند. قبل از به سفر به اسپانیا حتماً
باید ویزای مناسب با نوع سفر خود به این کشور را در مبدأ تهیه کنید. از آنجا که اسپانیا
در اروپا واقع شده است، ویزای اسپانیا همان ویزای شینگن نیز محسوب می‌شود. این
ویزا در سه مدل گردشگری، ویزای کار و تحصیل، ویزای اقتصادی (ترانزیت) برای
متقاضیان صادر می‌شود که البته شرایط دریافت ویزای شنگن برای ایرانیان کمی دشور است.

وقت سفارت و ویزای اسپانیا

وقت سفارت

برای تقاضای ویزا اسپانیا ضمن تهیه مدارک لازم، باید حتماً با وقت قبلی در سفارت اسپانیا حضور پیدا کنید. این نکته را بدانید که
تعیین وقت سفارت از طریق تلفن امکان پذیر نیست، همچنین هیچ شرکتی تحت قرار داد با سفارت برای اینکار نست و شما باید شخصاً برای دریافت وقت به سفارت اسپانیا مراجعه کنید. اگر شما به
صورت دسته جمعی و یا خانوادگی سفر می‌کنید باید برای تمام اعضای خانواده فرم سفارت
را پر کنید و همچنین حضور همه اعضا در سفارت الزامی است. این ویزا به مدت دو هفته
تا سه ماه بنا بر درخواست شما و شرایط
مورد پذیرش سفارت برایتان صادر می‌شود. روند دریافت ویزا چند هفته‌ای به
طول می انجام. به خاطر داشته باشید که گرفتن وقت سفارت و صدور
ویزا ممکن است بیش از ۱ ماه نیز طول بکشد. پس زمان رزرو هواپیما و هتل خود را طوری تعیین کنید که با صدور ویزای شما هماهنگ
باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای اسپانیا

وقت سفارت

  • فرم در خواست
  • گذرنامه با ۶ ماه اعتبار
  • شناسنامه
  • عکس رنگی ۳٫۵ در ۴٫۵ با زمینه سفید
  • اسناد تعیین وضعیت کار و مالی که باید به زبان
    انگلیسی به صورت رسمی ترجمه شده باشد
  • الف) حکم کارگزینی برای کارمندان دولتی
  • ب) گواهی اشتغال به کار برای بخش خصوصی
  • برای کودکانی که تنها سفر
    می‌کنند اجازه کتبی و رسمی والدین و یا قیم قانونی مورد نیاز است
  • ترجمه رسمی جواز کسب برای
    شاغلین در مشاغل آزاد
  • ترجمه سند مالکیت خانه یا ملک تجاری
  • ترجمه‌ روزنامه رسمی شرکت
    به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
  • رزرو بلیط رفت و برگشت
    هواپیما
  • رزرو هتل در یکی از شهرها
  • گزارش ۶ ماه گذشته حساب بانکی
  • داشتن بیمه مسافرتی فردی (این بیمه تا ۳۰۰۰۰ یورو هزینه درمان را پوشش می‌دهد)

همچنین کلیه مدارک فارسی حتماً باید به صورت رسمی به انگلیسی ترجمه شود و
از کلیه مدارکی که به سفارت ارائه می‌دهید یک نسخه کپی نیز برای خود نگه دارید. هزینه
برسی مدارک برای هر نفر ۶۰ یورو است که به صورت وجه نقد در داخل سفارت از شما
دریافت می‌شود.

راهنمای تهیه بلیط اسپانیا

وقت سفارت

هم اکنون پرواز مستقیمی بین اسپانیا و ایران وجود
ندارد و شما باید برای تهیه بلیط، از پرواز غیر مستقیم استفاده کنید. پرواز ترکیش ایرلاین که یک توقف در
ترکیه دارد و سپس راهی مادرید می‌شود. البته از طریق خطوط هوایی مختلفی دیگری مانند
پروازهای امارات، قطرو لوفتهانزا نیز با یک توقف می‌توان به اسپانیا رسید.

سفارت اسپانیا کجاست؟

آدرس: تهران، دروس، بلوار
شهرزاد، خيابان کماسايي، کوچه اول شرقي، پلاک ۱۰

تلفن: ۲۲۵۶۸۶۸۱ -
۲۲۵۶۸۶۸۲ – ۲۲۵۶۸۶۸۳ – ۲۲۵۶۸۶۸۴ (۰۲۱)

فکس: ۲۲۵۶۸۰۱۷ – ۲۲۵۶۸۰۱۸
(۰۲۱)

روز و ساعات کاري: يکشنبه
تا پنجشنبه، ساعت ۹ الي ۱۶

آدرس پست الکترونیکی: emb.teheran@maec.es

دانلود آهنگ مسعود صادقلو ما به هم میایم